Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit De Uitrusting van de motorvoering voor verkoop
Van goede kwaliteit De Uitrusting van de motorvoering voor verkoop
Hallo Chan, krijg ik de zuiger 1 maanden, zijn zij zeer goede kwaliteit en oud gebruik. wij zullen meer orde volgende tijd verhogen!

—— Spijker zonder kop van het UK

Goede dagkers! Het Daido-lager kwam gisteren aan. Uw dienst is uitstekend. Wij zijn allen zeer opgewekt om te zien het morgen opbliezen. Hartelijk dank.

—— Vicki van Australië

Alles in de beste orde, de goederen van goede kwaliteit, fasr het verschepen en de zeer goede dienst die ik heb geadviseerd. Verdient 5 sterren!

—— Machiel DE bruyn

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd
Production of special equipment
Job site
Engineering workshop

Production of special equipment

Job site

Engineering workshop

Visit the research and development of energy saving

1 2 3
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

1 2 3 4 5
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

 • lopende band

  De Sansemacht heeft altijd het high-end gebied, introduceert het internationale hoogste zuigerafgietsel, verwerkingsproductie beoogd en het testen het materiaal, onderzoek en ontwikkelings de productie van hoogwaardige, hoge precisie, geavanceerd technische inhoud van zuigerproducten, hebben nu de internationale belangrijke automatische gietende machine meer dan 100 reeksen, een volledige reeks isothermische smeedstuktechnologie zoals, lage temperatuur, smeedstuk, diverse soorten high-end CNC draaibank meer dan 800 reeksen, 300 reeksen hoge precisie het testen instrumenten vormen, met 60 verwerkend productielijn, acht Mariene zuigerproductielijnen, 6 de verwerkingsproductielijnen van de sedanzuiger, twee gesmede staal gearticuleerde die zuigerproductielijn, met eigen ontwikkelingsvorm productiemateriaal worden uitgerust, enz. Volledig het ontwerp, vervaardiging, heeft, gebruikt, de eerste van de industrie om meer dan één machine het gieten automatisering en lopende bandproductie te bereiken. Het lage drukafgietsel, isothermisch afgietsel, smeedstuk, afgietseltechnologie in de toepassing van de zuiger van de grote diametercilinder, is de koude vloeibare technologie van het matrijzensmeedstuk van de gietende producten uitgevoerd in productie.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM alle orden zullen welkom zijn!

  Een jaar gemiddeld 90% orden van de buitenlandse markt! Aan te sluiten bij onthaal zich!

   

   

  Kiezend SANSE, zult u van onze toegevoegde calue - en één - tegenhoudt de diensten genieten, is het voor altijd onze plicht.

   


  Aangepaste producten:


  SANSE kan al grootte van cilinder, zuiger, voering volgens verschillende machine verstrekken. wij houden desiging en ontwikkelend nieuwe verbetering om betere machine te maken.

   


  Steun op verkoop:

  Het welkom onderzoekt over de hele wereld van! wij zouden u citaat volgens uw vereiste willen het best verzenden.

   


  Installatie, het zuiveren opleiding:

   
  Wanneer u tot onze gabion en productielijn opdracht geeft. wij zullen onze persoonlijke dienst sturen om u met de installatie te helpen. en traning u arbeiders aan leam hoe te om de machine op de juiste manier in werking te stellen. wanneer u om het even welk probleem tijdens de verrichting hebt, zouden wij u willen helpen om het op te lossen.
   
   
  De technische dienst:

  Het technische team van SANSE is veel ervaren in hexagonale draad het opleveren machine. om betere machine te vervaardigen en betere gabion te veroorzaken. wij kunnen verstrekken de steun op machine aanpast. machineonderhoud. techniekontwerp, ontwerpoptimalisering, productontwikkeling.
   
   
  Kwaliteitscontrole:

  Met onze uitvoerige inspectiemethodes, behandelt onze kwaliteitscontrole het materiaal van draad. gewicht van zink, uitbreidingstarief, compressiesterkte en zoon. ons ervaren QA team kan kwaliteit controleren wat tijdens de productie. of vóór de verzending, om te waarborgen dat onze klant slechts kwaliteit zal ontvangen. maar niet troble.
   
   
  Productie die plannen:
   
  baseer me op onze ERP beheerswijze van productie, kunnen wij onze dag 2000 controleren standaardproducten. Wij hebben voldoende inventaris om aan uw dringende behoeften te voldoen. Verzeker uw commerciële vrijheid.
   
   
 • R & D

  De zuigerfabriek bezit meer dan 30 jaar van technische onderzoek en ontwikkelings en productieervaring, is het technologische ontwikkelingvermogen in het land onder het beste in de industrie, de laatste jaren, door technische innovatie en de introductie van internationaal geavanceerd volledig automatisch CNC zuigerafgietsel, verwerking, testende lijnen, vorm een volledige reeks om speciale lijnproductie te vestigen, de modernisering van de ontwikkeling, productie, testende middelen verbeterde realiseren, zeer het het nieuwe productonderzoek van het bedrijf en de ontwikkelingscapaciteit, kan aan de behoeften van klanten volledig voldoen een verscheidenheid van gepersonaliseerd ontwerp. Na jaren van specifiek, professioneel onderzoek en ontwikkeling, die zich op uitstekend technologieonderzoek en ontwikkelingsteam en technische sterkte baseren, te vormen de „geavanceerde technologie, goed uitgerust, productkwaliteit, volledige specificaties“ eigenschappen, heeft moeilijk om concurrentievoordeel te bereiken.

Contactgegevens
Guangzhou Sanse Mechanical Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Chan

Tel.: 86-20-32397403

Fax: 86-20-32397235

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)